Bekijk alle berichten

Nieuwsflits: wat staat er in augustus gepland?

Gepubliceerd op 31/07/2018

We hebben de komende twee weken heel wat boeiends gepland! Naast events met Red Bull en VITHIT staan er een heleboel intensieve groepslessen en ontspannende yogalessen op het programma. Ook willen we iedereen bedanken die aanwezig was op onze Hawaiian Fever Night en er een spetterende avond van maakte!

Lancering VITHIT

Zaterdag verwelkomen we een nieuwe partner in onze gym: VITHIT. Iedereen die dit weekend komt sporten (wat we uiteraard ten zeerste aanraden), krijgt de kans om dit nieuwe drankje te proeven. Dj Jens Roels zorgt voor de beats, wij voorzien vegetarische hapjes en een heerlijk VITHIT-sapje.

PS VITHIT bevat 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 8 vitaminen, heilzame thee en kruiden die gunstig zijn voor het algemeen welzijn.

Zaterdag 4 augustus van 11 tot 15 uur.

 

Love United: Back to the 90s

Wie ons volgt op Soundcloud, is waarschijnlijk al bekend met VNCNT. De Belg was tijdens het eerste jaar van The Brick onze vaste dj en liet met zijn nostalgische ninetiesbeats een blijvende indruk na. Volgende dinsdag organiseren we samen met Red Bull en VNCNT part deux: een dj-set van 4 uur die je genoeg energie zal geven om de week goed in te zetten!

Dinsdag 7 augustus van 17 tot 21 uur.

 

The Brick in *WALLPAPER Magazine

Designtijdschrift *WALLPAPER publiceerde enkele maanden geleden een artikel over The Brick. Aangezien we daar nog steeds erg trots op zijn, delen we het stuk opnieuw voor wie het nog niet gelezen heeft. Oprichters David Box en Tiffany Stevens werden geïnterviewd voor het artikel en hadden heel wat interessante dingen te vertellen.

Lees het artikel hier