Bekijk alle berichten

Nieuw Seizoen, Nieuw Rooster

Gepubliceerd op 05/09/2018

September! De zomervakantie is voorbij en de kinderen gaan terug naar school. Heb je je de afgelopen weken minder vaak dan gepland in het zweet gewerkt in het fitnesscentrum? Maak dan nu je grote comeback! De temperaturen zakken en je verlof zit erop. Logisch dus dat je opnieuw volop aan je conditie wil werken om je weerstand en energiepeil op te krikken. Daarom lanceren we een gloednieuw programma met toffe lessen waarbij je je grenzen verlegt en tegelijk lekker relaxt. Wij staan al in de startblokken. Jij ook?

Een nieuw seizoen, een nieuw programma

Je hebt het al gemerkt: bij The Brick innoveren we aan de lopende band. Zo lanceren we nu een programma met enkele gloednieuwe lessen. Zo kun je jezelf opnieuw overtreffen. Ziet er goed uit, niet? Het leven, dat is net alsof je in de verkeerde richting op een roltrap staat. Zet je een stap vooruit, dan blijf je ter plaatse. Blijf je staan, dan ga je achteruit. Maar wil je vooruit, dan moet je ervoor werken. Aan de slag dus!

Yinyoga met Adrienne

Vanaf september is er opnieuw Yinyoga. De meeste groepslessen focussen vooral op conditie en spiermassa, maar het is ook zeer belangrijk om je lichaam op verschillende manieren te verzorgen. Yinyoga is in die zin uniek, omdat je een ontspannen houding aanneemt en je spieren niet opspant, maar het dieperliggende weefsel stimuleert. Het resultaat? Je bent je meer bewust van jezelf, je wordt leniger, én je gewrichten en bindweefsel zijn beter beschermd en soepeler.

The Brick is aanwezig op Zuiderburen

Het festival Zuiderburen vindt plaats op 14, 15 en 16 september. Ook The Brick is weer van de partij. Op zaterdag en zondag starten we met een stevige work-out van 11 tot 12 uur. Te veel lekkers gegeten? Dan kun je het zo weer goedmaken. Breng gerust al je vrienden mee. Schrijf je hier in.