Bekijk alle berichten

A New & Advanced Animal Flow by Chris de Feyter

Gepubliceerd op 25/09/2018

 

Bij The Brick willen we elke gezondheids- en fitnesstrend uitproberen die onze leden een meerwaarde kan bieden. Zo waren we in 2015 de eerste gym in België die Animal Flow aanbood. Het blijft echter niet bij trends volgen! We moedigen onze instructeurs ook aan om zich voortdurend te ontwikkelen en de ondersteuning aan onze leden te verbeteren. We kunnen dan ook trots aankondigen dat Chris de Feyter, die de voorbije drie jaar de lessen Animal Flow voor zijn rekening nam, is afgestudeerd aan de Budokon University in Miami.

Wat is Animal Flow precies?

“Animal Strength & Mobility is een complete training, waarbij gewerkt wordt met het eigen lichaamsgewicht. Het volledige lichaam wordt getraind om sterker, slanker en leniger te worden. Daardoor word je fysiek sterker, atletischer en leer je hoe je functioneler kan bewegen.”

“De les bevat invloeden en aspecten van dierlijke bewegingen, gymnastiek, gevechtskunst, yoga en dans. Dat alles wordt in specifieke bewegingspatronen gegoten die gebaseerd zijn op de Animal Locomotion & Mobility Training.”

Wat waren de voordelen van je opleiding? En waarom Miami?

“Onder leiding van Kancho Cameron Shayne werd ik méér dan een typische instructeur. De Budokon University in Miami combineert yoga, gevechtskunst en gymnastiek. Het multidisciplinaire systeem transformeert instructeurs in flexibele, krachtige, mobiele en deskundige lesgevers. Mijn leraar, Cameron Shayne, staat bekend als een leraar voor lesgevers. Het was echt een unieke ervaring die je nergens anders kunt meemaken.

We bedanken Chris de Feyter voor zijn toewijding en feliciteren hem van harte met zijn fantastische prestatie als Budokon Red Belt Mixed Mover Artist. Chris geeft elke zaterdag van 12.00 tot 13.00 u. de les ‘Animal Strength & Mobility Training’ (Animal Flow) bij The Brick.